Muziek voor je Brein neemt de coronamaatregelen en het coronaprotocol dat wij hiervoor hebben opgesteld zeer serieus. We zijn continu bezig met verbeteringen om de lessen leuk én veilig te houden. We nemen je hieronder in deze maatregelen mee.

Nieuwe toegevoegde maatregel: Draag een mondkapje tijdens de les.

Coronaproof lessen: de maatregelen

  • Alert op corona gerelateerde klachten : Iedere cursist is alert op corona symptomen en komt niet naar de les wanneer deze aanwezig zijn.
  • Afstand: Er zal op 1,5 meter van elkaar muziek gemaakt worden.
  • Desinfectie: Voor en na de les worden handen gedesinfecteerd. Desinfectiemiddel zal in de ruimte zelf aanwezig zijn. Ook zullen er schoonmaak doekjes in het lokaal klaar liggen om eventuele oppervlakten schoon te maken.
  • Mondkapjes: Wij adviseren een sterk een mondkapje tijdens de les te dragen. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor onze docenten en je medecursisten.

Door bovenstaande maatregelen houden we ons aan de maatregelen van het RIVM en kunnen we onze lessen coronaproof blijven geven.

Muziek voor je Brein neemt de coronamaatregelen en het coronaprotocol dat wij hiervoor hebben opgesteld zeer serieus. We zijn continu bezig met verbeteringen om de lessen leuk én veilig te houden.