Muziek voor je Brein neemt de coronamaatregelen en het coronaprotocol dat wij hiervoor hebben opgesteld zeer serieus. We zijn continu bezig met verbeteringen om de lessen leuk én veilig te houden. We nemen je hieronder in deze maatregelen mee.

Nieuwe toegevoegde maatregel: Draag een mondkapje tijdens de les.

Coronaproof lessen: de maatregelen

  • Gezondheidsverklaring: Iedere cursist tekent de eerste les een verklaring waarin hij/zij aangeeft alert te zijn op corona symptomen en niet naar de les te komen wanneer deze aanwezig zijn.
  • Afstand: Er zal op 1,5 meter van elkaar muziek gemaakt worden.
  • Desinfectie: Voor en na de les worden handen gedesinfecteerd. Desinfectiemiddel zal in de ruimte zelf aanwezig zijn. Ook zullen er schoonmaak doekjes in het lokaal klaar liggen om eventuele oppervlakten schoon te maken.
  • Mondkapjes: Wij adviseren een sterk een mondkapje tijdens de les te dragen. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor onze docenten en je medecursisten.

Door bovenstaande maatregelen houden we ons aan de maatregelen van het RIVM en kunnen we onze lessen coronaproof blijven geven.

Muziek voor je Brein neemt de coronamaatregelen en het coronaprotocol dat wij hiervoor hebben opgesteld zeer serieus. We zijn continu bezig met verbeteringen om de lessen leuk én veilig te houden.