Persoonlijke workshop

Voor jullie organisatie!

Ontdek de methode.

Er zijn een aantal redenen waarom volwassenen zich niet zo snel aanmelden voor muziekles. Met Muziek voor je brein is er een methode die deze drempels wegneemt en volwassenen de mogelijkheid geeft laagdrempelig met muziekles te beginnen. Goed voor de muziekdocent én de cursist!

In een notendop. 

Met deze workshop geven we jouw docent de achterliggende informatie om zelf Muziek voor je brein lessen te organiseren. Wat kan je verwachten?

De impact van muziek op het brein

Hoe werkt je brein en waarom heeft het spelen van een muziekinstrument hier zo een krachtige werking op? We vertellen je over de anatomie van je brein en hoe muziek hier op inspeelt.

Drempels die volwassenen ervaren

Volwassenen ervaren vaak dezelfde drempels om zich voor muziekles aan te melden. Bij Muziek voor je brein hebben we deze geïnventariseerd en bekeken hoe we deze drempels kunnen wegnemen.

De visie en werkwijze van Muziek voor je brein

Hoe maakt de methode van Muziek voor je brein het voor volwassenen zo laagdrempelig om met muziekles te beginnen?

Je krijgt praktische tips en handvaten om zelf aan de slag te gaan met het organiseren van lessen.

  Waarom deze methode werkt.

  De eerste seizoenen van Muziek voor je brein hebben laten zien hoeveel enthousiasme er is voor groepsles. Er is echter weinig aanbod. De groepslessen die er in een regio zijn, hebben vaak te weinig naamsbekendheid om een succes te worden of zijn afhankelijk van één docent.

  Daarnaast zijn er talloze volwassenen die graag een instrument zouden willen leren spelen, maar niet weten dat groepsles ook een mogelijkheid is. Door de visie van Muziek voor je brein met dit platform te verspreiden willen we daar verandering in brengen. 

  Word jij de Muziek voor je brein-docent van jouw regio?

  Merel Bakhuizen

  De workshop wordt gegeven door Merel Bakhuizen. In 2018 is Merel vanuit haar functie als ergotherapeut met het initiatief Muziek voor je Brein gestart. Met veel plezier enthousiasmeert ze volwassenen door heel Nederland om met een instrument te beginnen.

  Aanmelden.

  Heeft jouw organisatie interesse in een workshop bij jou op locatie? Neem dan volledig vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier! We bespreken dan samen de mogelijkheden voor jouw organisatie.

   Workshop aanmeldformulier

    Hierbij ga ik akkoord met de Algemene voorwaarden & Privacyverklaring

    Platform

    Muziek voor je brein

    Copyright© 2018 - 2022
    Design by Dutchgraph®