Tarieven

Omdat er in een groep lesgegeven wordt, zijn de tarieven een stuk lager dan bij individuele muziekles. We hebben de instapcursussen zelfs nog iets goedkoper gemaakt, zodat je op een betaalbare manier kunt ontdekken of je het leuk vindt.

Instapcursus kosten

De instapcursussen vinden altijd in een groep van zes personen plaats en duren standaard tien weken. Je betaalt daarom altijd een vaste prijs. Een les duurt 60 minuten.

TIP!

Meldt iemand zich via jou aan voor dezelfde cursus? Dan ontvang je 10% korting op je lesgeld! Geef in dat geval de naam van degene die zich via jou aanmeldt, door bij je inschrijving.

Vervolgcursus kosten

Bij de vervolgcursus kan de groepsgrootte variëren tussen 4 en 6 personen. Hierdoor verschillen de tarieven soms van elkaar. Hieronder is te zien hoeveel je minimaal en maximaal per 10 lessen betaalt. Dit is afhankelijk van het aantal cursisten in de betreffende groep.

Heb je al wat meer ervaring en wil je graag instromen in een groep met een hoger niveau? Dat kan! Bekijk in het lesaanbod in jouw stad welk tijdstip uitkomt en neem contact met ons op. We kijken dan samen of deze groep geschikt voor je is. Zo ja, dan krijg je hier een gratis proefles om te ontdekken of je er qua niveau goed tussen past.

Volg ons op

Algemene Voorwaarden

Privacyverklaring