Na een aantal geweldige seizoenen en een ongelofelijke groei stopt Merel Bakhuizen eind dit jaar met haar rol als coördinator van Muziek voor je Brein. Ben óf ken jij de persoon die dit succesconcept naar een nieuwe niveau gaat brengen?

Over Muziek voor je Brein

Talloze volwassenen willen graag een instrument spelen, maar ze beginnen er vaak niet aan. Hoge lesprijzen, onzekerheid het niet leuk genoeg te vinden of twijfels om op volwassen leeftijd te beginnen zijn hiervoor de meest genoemde redenen. Muziek voor je Brein richt zich als enige organisatie in Nederland volledig op het organiseren van groepslessen en neemt deze drempels weg! Groepslessen brengen namelijk grote voordelen met zich mee: denk aan betaalbare lesprijzen, gezellige en kwalitatieve lessen én een laagdrempelige methode om het te gaan proberen voor ieder niveau!

Wat houdt deze baan als projectmanager in?

Wanneer je Muziek voor je Brein onder je hoede neemt openen zich vele deuren. Je dagen en weken zijn erg gevarieerd en je hebt zelf controle over hoe je planning eruit komen te zien. Zo kan je je bezig houden met het uitbreiden van Muziek voor je Brein naar nieuwe locaties of je kan je positie in bestaande steden versterken. Daarnaast komen er soms nieuwe projecten op je pad. Het is aan jou welke je hiervan wilt oppakken! Door de groei zal je de mogelijkheid hebben extra personen aan te nemen voor de werkzaamheden die jij zelf liever niet doet.

Welke skills heb je nodig?

Enthousiasme voor de sector waarin je actief bent (cultuur) en een goede ondernemersmentaliteit zijn een must. Je houdt ervan om met mensen te werken en vind het niet erg initiatief te nemen. Uitstekende communicatievaardigheden en de drive om jezelf nieuwe skills aan te leren komt ook zeker van pas.

Wat krijg je ervoor terug?

Muziek voor je Brein is financieel volledig onafhankelijk. Met de lessen die jij draait kan je dus een goed salaris verdienen. De hoogte van dit salaris heb je zelf in de hand. Door het efficiënter vormgeven van processen en het verder uitbreiden naar nieuwe locaties zal je hier verder in groeien.

Hoe zie het toekomstperspectief eruit?

Voor deze vraag is het goed om te weten welke groei we hebben doorgemaakt vóór de corona-crisis. Muziek voor je Brein begon drie jaar geleden als een kleinschalige pilot. Met één docent en één pianocursus werd deze pilot in samenwerking met de gemeente Bronkhorst en Stichting Pak An een groot succes. Het concept werd daarom verder uitgebreid naar Zutphen en Doetinchem. In slechts enkele maanden tijd vond hier een geweldige groei en verdriedubbelde het aantal cursisten.

Vóór de lockdown is Muziek voor je Brein in zes locaties opgezet. Hier kunnen gitaar- en pianocursussen worden georganiseerd die worden gegeven door meer dan 10 enthousiaste muziekdocenten. Vanwege de grote vraag en het relatief lage aanbod slaat het goed aan op allerlei plekken en kan het in heel Nederland worden opgezet.

Hoe gaat het overnemen van Muziek voor je Brein in zijn werk?

Wanneer je enthousiast wordt van deze uitdaging dan nodigen we je van harte uit contact met ons op te nemen. We zullen dan een afspraak met je maken om al je vragen te beantwoorden en je meer over de functie te vertellen. Tenslotte gaan we met je in gesprek over onder welke voorwaarden Muziek voor je Brein van jou kan worden. Een kans voor iedereen die altijd al zijn eigen bedrijf had willen hebben, maar dit niet vanuit niks wilt opstarten!

Ik ben geïnteresseerd!

Leuk! Stuur ons een bericht via onderstaande knop of geef ons een telefoontje! Meer lezen over de geschiedenis van Muziek voor je Brein? Klik dan hier.