Pianoles

Zutphen

De pianoles in Zutphen vindt plaats op een locatie vlakbij het Centraal Station. Wanneer je voor een cursus bent ingeschreven ontvang je van ons alle benodigde informatie hiervoor. Op deze pagina kan je de beschikbare cursustijden bekijken.

Door op onderstaande knop te klikken lees je meer informatie over tarieven, de inhoud van de pianoles, de verschillende niveaus en het huren/kopen van instrumenten.

Pianoles Zutphen voor beginners

Heb je nog geen of weinig ervaren met gitaar spelen? Start dan met een instapcursus! Deze cursus duurt vijftien weken en is geschikt voor iedereen die geen, of erg weinig ervaring met gitaar spelen heeft. Je kan na de instapcursus vaak direct door met vervolglessen. 

Via onderstaand aanmeldformulier kan je je direct voor één voor de onderstaande cursustijden aanmelden. Heb je een vraag? Hij wordt waarschijnlijk beantwoord op onze pagina met veelgestelde vragen!

Beschikbare tijden pianoles Zutphen (instapcursus)

Op dit moment zijn er geen nieuwe instapcursussen die in Zutphen gaan starten. In Deventer of Doetinchem hebben we deze wel!

Pianoles in Zutphen voor gevorderden

Heb je al wat ervaring en wil je graag instromen in een gevorderde groep? Bekijk dan hieronder of er cursusgroepen zijn waar nog een plek vrij is en stuur ons een berichtje. We kijken dan samen of deze groep geschikt voor je is. Zo ja, dan krijg je een gratis proefles om te ontdekken of je er qua niveau goed bij past.

Donderdag 13:30 licht gevorderde groep (nog één plek beschikbaar)

Aanmeldformulier Zutphen Piano (beginners/gevorderden)

Algemene voorwaarden

Nieuws voor je Brein

1 + 14 =

Geen robot? Dan moet dit vast lukken!

Nog geen instrument?

Veel mensen die piano willen leren spelen hebben nog niet altijd een instrument. Dit kan een drempel zijn om te beginnen met pianoles. Een optie waar tegenwoordig steeds meer mensen voor kiezen is om eerst een instrument te huren. Je betaalt dan wekelijks of maandelijks een bepaald huurbedrag. Zo kan je al een piano huren vanaf 7,- per week. Sommige organisaties bieden hierbij de mogelijkheid aan het eind van deze huurperiode het instrument over te kopen. Het huurbedrag wordt dan vaak (gedeeltelijk) van de nieuwprijs afgetrokken.

Kijk voor meer informatie op onze pagina instrumenten huren/kopen.

TIP:

Meldt iemand zich via jou aan voor dezelfde cursus in Zutphen? Dan ontvang je 10% korting op je eigen lesgeld! Geef in dat geval de naam van degene die zich via jou aanmeldt, door bij je inschrijving.

Volg ons op

Algemene Voorwaarden

Privacyverklaring