Pianoles

Doetinchem

De pianoles in Doetinchem vindt plaats in Muziekschool Oost Gelderland. Wanneer je voor een cursus bent ingeschreven ontvang je van ons alle benodigde informatie hiervoor. Op deze pagina kan je de beschikbare lestijden bekijken.

Door op onderstaande knop te klikken lees je meer informatie over tarieven, de inhoud van de pianoles, de verschillende niveaus en het huren/kopen van instrumenten.

Instapcursussen

Heb je nog geen of weinig ervaren met piano spelen? Start dan met deze cursus! De instapcursus duurt tien weken en stopt daarna automatisch. Je kunt twee weken voor het eind van de cursus kiezen of je graag door wilt naar een vervolgcursus.

De cursussen in september 2020 zijn inmiddels gestart. In januari 2021 starten er weer nieuwe instapcursussen. Je kan via het aanmeldformulier alvast voor deze nieuwe tijden inschrijven. 

Pianoles Doetinchem (instapcursus)

Tijdstip: Donderdag 18:00  Startdatum: Januari 2021

Tijdstip: Donderdag 20:00  Startdatum: Januari 2021

Tijdstip: Vrijdag 16:00  Startdatum: Januari 2021

Tijdstip: Vrijdag 17:45  Startdatum: Januari 2021

Pianoles in Doetinchem voor gevorderden

Heb je al wat ervaring en wil je graag instromen in een gevorderde groep? Dat kan! Er zijn in Doetinchem ook pianolessen voor gevorderden. Bekijk welk tijdstip jou uitkomt en stuur ons een berichtje. We kijken dan samen of deze groep geschikt voor je is. Zo ja, dan krijg je een gratis proefles om te ontdekken of je er qua niveau goed bij past.

Donderdag 14:15 – Medium gevorderde groep 

Vrijdag 15:00 – Licht gevorderde groep

Vrijdag 19:00 – Licht gevorderde groep

Aanmeldformulier Doetinchem Piano (beginners/gevorderden)

Algemene voorwaarden

Nieuws voor je Brein

10 + 13 =

Geen robot? Dan moet dit vast lukken!

Nog geen instrument?

Veel mensen die piano willen leren spelen hebben nog niet altijd een instrument. Dit kan een drempel zijn om te beginnen met pianoles.

Een optie waar tegenwoordig steeds meer mensen voor kiezen is om eerst een instrument te huren. Je betaalt dan wekelijks of maandelijks een bepaald huurbedrag. Zo kan je al een keyboard of piano huren vanaf 7,- per week. Sommige organisaties bieden hierbij de mogelijkheid aan het eind van deze huurperiode het instrument over te kopen. Het huurbedrag wordt dan vaak (gedeeltelijk) van de nieuwprijs afgetrokken.

Kijk voor meer informatie op onze pagina instrumenten huren/kopen.

 

TIP

Meldt iemand zich via jou aan voor dezelfde cursus in Doetinchem? Dan ontvang je 10% korting op je eigen lesgeld! Geef in dat geval de naam van degene die zich via jou aanmeldt, door bij je inschrijving.

Volg ons op

Algemene Voorwaarden

Privacyverklaring