Pianoles Doetinchem

In Doetinchem geeft Muziek voor je brein al vanaf 2019 pianolessen in groepsverband. Nog niet bekend met het concept van Muziek voor je brein? Ontdek hier hoe het werkt! 

Bekijk hieronder de docent in Doetinchem voor pianoles!

 

Docenten pianoles doetinchem

Maak kennis met:

Renata Karasiak

Piano docent, Doetinchem

Mijn passie voor piano deel ik met jong en oud, in groepslessen of individueel. Na iedere les ga je vol enthousiasme en met nieuwe kennis naar huis. De lessen vinden plaats in Amphion Muziekschool.

+31 (0)6 134 320 51

Niveau

Beginnerscursus: 15 weken, 60 min les per week.
Gevorderden: Hier zijn mogelijkheden voor, mail hiervoor naar de docent. 

Tarieven

Je betaalt bij deze docent €18,- per 60 minuten.

Lesdagen
  • Donderdagavond – 20:00 en 21:00 uur
  • Vrijdagmiddag – 16:00 en 17:00 uur

Hoe ziet de pianoles in Doetinchem eruit?

In de beginnerscursus beginnen we met het leren lezen van noten en neem ik je mee in de basisbeginselen van het piano spelen. We gaan het hebben over de connectie tussen de verschillende noten, maar ook de juiste lichaamshouding komt aan bod!

In de vervolgcursussen worden de liedjes complexer en gaan we aan de slag met nieuwe melodieën en ritmes! De samenwerking en timing van beide handen wordt steeds belangrijker en er is meer ruimte voor individuele opdrachten.

Op haar zevende is Renata begonnen met de cello en op haar negende kwam hier ook nog eens de piano bij. Ze is in Polen afgestudeerd waarna ze haar studie in Nederland verder heeft vervolgd.

Renata: De kracht van een groep ligt in het feit dat je samen aan iets nieuw begint. Samen om je foutjes lachen maakt het leerproces aangenaam. Je leert ook van elkaar.”

Aanmelden pianoles Doetinchem

7 + 1 =

Veelgestelde vragen pianoles Doetinchem

Hoe meld ik mij aan voor een cursus?

Heel simpel! Bij elke locatie vind je een contactformulier met hierin de gegevens van de bijhorende muziekdocent.  Je kan hier direct een bericht naar toe sturen, zij nemen vervolgens contact met je op.

Ik heb nog geen instrument

Om een cursus te kunnen volgen, is het noodzakelijk thuis een instrument te hebben. Veel cursisten die net met muziekles beginnen, beschikken hier nog niet altijd over. Een instrument aanschaffen kan dan prijzig zijn, zeker als je nog niet goed weet of je het leuk gaat vinden. Bij Muziek voor je Brein kan je geen instrumenten huren of kopen, maar we denken wel graag met je mee! Op onze pagina instrumenten huren of kopen vertellen we je welke mogelijkheden er zijn.

We raden je aan om pas een instrument te huren of aan te schaffen wanneer jouw cursus definitief kan gaan starten.

Instrumenten meenemen naar de les
In principe neem jij zelf een instrument mee naar de les. Alleen bij de pianolessen zullen er elektrische instrumenten op de locatie aanwezig zijn.

 

Waar vinden mijn muzieklessen plaats?

De lessen vinden plaats op een vaste locatie in jouw stad. Wanneer je je inschrijft bij een docent ontvang je van hem/haar alle praktische informatie over de cursus.

Staat jouw vraag over de pianoles Doetinchem er niet bij? Bekijk dan onze pagina met veelgestelde vragen!

Platform

Muziek voor je brein

Copyright© 2018 - 2022
Design by Dutchgraph®