Pianoles Doetinchem

In Doetinchem geeft Muziek voor je brein al vanaf 2019 pianolessen in groepsverband. In 2022 zijn we overgegaan naar een platform waar docenten zelf in hun eigen regio pianoles kunnen geven. Bekijk hieronder de docent in Doetinchem voor pianoles!

Nog niet bekend met het concept van Muziek voor je brein?
Ontdek hier hoe het werkt!

Docenten pianoles doetinchem

Maak kennis met:

Renata Karasiak

Piano docent, Doetinchem

Mijn passie voor piano deel ik met jong en oud, in groepslessen of individueel. Na iedere gezellige les ga je vol enthousiasme en met nieuwe kennis naar huis.

info@muziekvoorjebrein.nl

+31 (0)6 134 320 51

Niveau

Beginners & gevorderden

Tarieven

Je betaalt bij deze docent €18,- per 60 minuten.

Lesdagen
  • Donderdagavond – 20:00 en 21:00 uur
  • Vrijdagmiddag – 15:30 en 16:30 uur

Achtergrondinformatie

Renata studeerde aan de conservatoria van Poznan (Polen), Rotterdam en Utrecht. Haar enthousiasme voor muziek draagt ze graag over op haar cursisten tijdens de pianoles in Doetinchem.

Naast piano- en celloles speelt Renata met haar partner graag op bruiloften, (verjaardags)feesten en concerten, zowel samen als ook solo. Door heel Nederland, in kastelen, zalen, tenten en buiten.

Veelgestelde vragen pianoles Doetinchem

Hoe meld ik mij aan voor een cursus?

Heel simpel! Bij elke locatie vind je een contactformulier met hierin de gegevens van de bijhorende muziekdocent.  Je kan hier direct een bericht naar toe sturen, zij nemen vervolgens contact met je op.

Ik heb nog geen instrument

Om een cursus te kunnen volgen, is het noodzakelijk thuis een instrument te hebben. Veel cursisten die net met muziekles beginnen, beschikken hier nog niet altijd over. Een instrument aanschaffen kan dan prijzig zijn, zeker als je nog niet goed weet of je het leuk gaat vinden. Bij Muziek voor je Brein kan je geen instrumenten huren of kopen, maar we denken wel graag met je mee! Op onze pagina instrumenten huren of kopen vertellen we je welke mogelijkheden er zijn.

We raden je aan om pas een instrument te huren of aan te schaffen wanneer jouw cursus definitief kan gaan starten.

Instrumenten meenemen naar de les
In principe neem jij zelf een instrument mee naar de les. Alleen bij de pianolessen zullen er elektrische instrumenten op de locatie aanwezig zijn.

 

Waar vinden mijn muzieklessen plaats?

De lessen vinden plaats op een vaste locatie in jouw stad. Wanneer je je aanmeld bij een docent ontvang je van hem of haar alle praktische informatie over de cursus.

Staat jouw vraag over de pianoles Doetinchem er niet bij? Bekijk dan onze pagina met veelgestelde vragen!

Hét platform voor

jouw groepsles

Copyright© 2018 - 2022
Design by Dutchgraph®