Pianoles

Apeldoorn

De pianoles in Apeldoorn vindt plaats in Gigant. Wanneer je voor een cursus bent ingeschreven ontvang je van ons alle benodigde informatie hiervoor. Op deze pagina kan je de beschikbare lestijden bekijken.

Door op onderstaande knop te klikken lees je meer informatie over tarieven, de inhoud van de pianoles, de verschillende niveaus en het huren/kopen van instrumenten.

Pianoles Apeldoorn

Heb je nog geen of weinig ervaren met piano spelen? Start dan met een instapcursus! Deze cursus is geschikt voor iedereen die geen, of erg weinig ervaring met gitaar spelen heeft. Je kan na de instapcursus vaak direct door met vervolglessen.

Heb je al wat ervaring en wil je graag instromen in een gevorderde groep in Apeldoorn? Vanaf mei 2021 zullen waarschijnlijk de eerste licht gevorderde cursussen online staan. Je kan je hiervoor alvast op de wachtlijst zetten door ons via onderstaand aanmeldformulier een bericht te sturen. 

Openstaande cursussen pianoles Apeldoorn

Instapcursussen & Licht gevorderde cursussen

Omdat we jou als cursist een optimale piano- of gitaarervaring willen bieden start Muziek voor je Brein vanwege corona voorlopig geen nieuwe groepscursussen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn wanneer we weer gaan starten? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook of Instagram!

TIP: Twijfel je of je met een instapcursus moet beginnen of liever wilt instromen in een gevorderde groep? Op deze pagina zie je welke thema’s er bij de instapcursus en de licht gevorderde cursus behandeld worden.

Inschrijfformulier Pianoles Apeldoorn (beginners/gevorderden)

Via onderstaand aanmeldformulier kan je je direct voor één voor de onderstaande cursustijden aanmelden. Heb je een vraag? Hij wordt waarschijnlijk beantwoord op onze pagina met veelgestelde vragen!

  Hierbij ga ik akkoord met de Algemene voorwaarden & Privacyverklaring

  Geen robot? Dan moet dit vast lukken!

  TIP

  Meldt iemand zich via jou aan voor dezelfde cursus in Apeldoorn? Dan ontvang je 10% korting op je eigen lesgeld! Geef in dat geval de naam van degene die zich via jou aanmeldt, door bij je inschrijving.

  Volg ons op

  Algemene Voorwaarden

  Privacyverklaring