Hoe werkt het

Wil je meer weten? Lees alles op deze pagina!

Hoe werkt Muziek voor je brein?

Muziek voor je brein realiseert groepslessen voor volwassenen in verschillende steden. Na een aantal succesvolle seizoenen in Gelderland zijn we sinds 2022 veranderd in een platform.

Docenten in heel Nederland kunnen zich aanmelden als  docent van zijn of haar regio en zelf groepslessen organiseren volgens het concept van Muziek voor je brein.

Ons concept

Op welke locaties worden er lessen aangeboden?

Docenten kunnen een plek op het Muziek voor je brein platform aanvragen en voor hun regio de Muziek voor je brein-docent worden. Op onze locatie pagina kan je nagaan op welke plekken er op dit moment docenten of muziekscholen zijn aangesloten.

Is er nog geen docent in jouw regio aangesloten? Stuur jouw lokale muziekschool of muziekdocent naar ons door, we brengen ze dan op de hoogte van Muziek voor je brein!

Hoe werken groepslessen?

Wanneer jij je aanmeld bij jouw lokale Muziek voor je brein docent, word je aan een cursusgroep gekoppeld. Dit is een groep die door de docent is samengesteld en uit ongeveer 6 personen bestaat met ongeveer hetzelfde niveau als jij. Je ontvangt voor de eerste les alle benodigde informatie van de docent om goed van start te kunnen gaan.

Je hebt vervolgens met jouw cursusgroep steeds een vast aantal weken les. Merk je tijdens de lessen dat je liever niet doorgaat of een ander instrument wilt proberen? Geen probleem, je kan je aan het eind van een cursus ook gewoon weer afmelden.

Groepsles of toch privéles?

Wil jij graag zo snel mogelijk met een instrument aan de slag op een laagdrempelige manier? Dan zijn groepslessen perfect voor jou!

Wil jij liever volgens een vaste lesmethode vanaf de basis beginnen met veel persoonlijke aandacht? Dan kan je wellicht beter privéles overwegen bij een docent in jouw regio. 

Wat zijn de kosten voor een les?

Omdat docenten zelf de groepslessen organiseren bepalen zij ook zelf de lesprijs. Je kan er in het algemeen van uitgaan dat een groepsles ongeveer €17,- tot €20,- kost per uur. Vaak hangt dit af van de groepsgrootte en de locatie waar de les gegeven wordt.

Hét platform voor

jouw groepsles

Copyright© 2018 - 2022
Design by Dutchgraph®