Gitaarles

Zutphen

De gitaarles in Zutphen vindt plaats op een locatie vlakbij het Centraal Station. Wanneer je voor een cursus bent ingeschreven, ontvang je van ons alle benodigde informatie hiervoor. In onderstaand overzicht zie je de beschikbare cursustijden.

Door op onderstaande knop te klikken lees je meer informatie over tarieven, de inhoud van de gitaarles, de verschillende niveaus en het huren/kopen van instrumenten.

Instapcursussen

Heb je nog geen of weinig ervaren met gitaar spelen? Start dan met deze cursus! De instapcursus duurt tien weken en stopt daarna automatisch. Je kunt twee weken voor het eind van de cursus kiezen of je graag door wilt naar een vervolgcursus.

Je kan je nog aanmelden voor de onderstaande tijdstippen in Zutphen!

Beschikbare tijden gitaarles Zutphen (instapcursus)

Tijdstip: Woensdag 14:00  Startdatum: Op aanvraag

Tijdstip: Donderdag 16:00  Startdatum: Op aanvraag

Tijdstip: Donderdag 17:00  Startdatum: Op aanvraag

Gitaarles in Zutphen voor gevorderden

Heb je al wat ervaring en wil je graag instromen in een gevorderde groep? Er zijn in Zutphen ook gitaarlessen voor gevorderden. Bekijk welk tijdstip jou uitkomt en stuur ons een berichtje. We kijken dan samen of deze groep geschikt voor je is. Zo ja, dan krijg je een gratis proefles om te ontdekken of je er qua niveau goed bij past.

Dinsdag 10:00 – Licht gevorderde groep

Dinsdag 20:00 – Gevorderde groep

Aanmeldformulier Zutphen Gitaar (beginners/gevorderden)

Algemene voorwaarden

Nieuws voor je Brein

5 + 12 =

Geen robot? Dan moet dit vast lukken!

Nog geen instrument?

Veel mensen die piano willen leren spelen hebben nog niet altijd een instrument. Dit kan een drempel zijn om te beginnen met pianoles.

Een optie waar tegenwoordig steeds meer mensen voor kiezen is om eerst een instrument te huren. Je betaalt dan wekelijks of maandelijks een bepaald huurbedrag. Zo kan je al een keyboard of piano huren vanaf 7,- per week. Sommige organisaties bieden hierbij de mogelijkheid aan het eind van deze huurperiode het instrument over te kopen. Het huurbedrag wordt dan vaak (gedeeltelijk) van de nieuwprijs afgetrokken.

Kijk voor meer informatie op onze pagina instrumenten huren/kopen.

TIP

Meldt iemand zich via jou aan voor dezelfde gitaarles in Zutphen? Dan ontvang je 10% korting op je eigen lesgeld! Geef in dat geval de naam van degene die zich via jou aanmeldt, door bij je inschrijving.

Volg ons op

Algemene Voorwaarden

Privacyverklaring