Gitaarles

Doetinchem

De gitaarles Doetinchem vindt plaats in het ondernemerscentrum FLOX naast het gemeentehuis. Wanneer je voor een cursus bent aangemeld ontvang je van ons alle benodigde informatie. Je kan je via het inschrijfformulier inschrijven voor de gitaarles Doetinchem. 

Klik op onderstaande knop voor meer informatie over hoe een groepsles eruit ziet, welk niveau het beste bij je past en hoeveel en les kost.

Gitaarles Doetinchem

Heb je nog geen of weinig ervaren met gitaar spelen? Start dan met een instapcursus! Deze is geschikt voor iedereen die geen, of erg weinig ervaring met gitaar spelen heeft. Je kan na de instapcursus vaak direct door met vervolglessen.

Heb je al wat ervaring en wil je graag instromen in een gevorderde groep? Bekijk dan hieronder of er cursusgroepen zijn waar nog een plek vrij is en stuur ons een berichtje. We kijken dan samen of deze groep geschikt voor je is. Zo ja, dan krijg je een gratis proefles om te ontdekken of je er qua niveau goed bij past.

Openstaande cursussen gitaarles Doetinchem

Via onderstaand inschrijfformulier kan je je direct voor één voor de onderstaande cursustijden aanmelden. Heb je een vraag? Hij wordt waarschijnlijk beantwoord op onze pagina met veelgestelde vragen!

Instapcursussen & Licht gevorderde cursussen

Omdat we jou als cursist alleen een optimale piano- of gitaarervaring willen bezorgen start Muziek voor je Brein vanwege corona voorlopig geen nieuwe groepscursussen. Wil jij als eerste op de hoogte zijn van wanneer we weer gaan starten? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook & Instagram!

TIP: Twijfel je of je met een instapcursus moet beginnen of liever wilt instromen in een gevorderde groep? Op deze pagina zie je welke thema’s er bij de instapcursus en de licht gevorderde cursus behandeld worden.

 

Inschrijfformulier Gitaarles Doetinchem (beginners/gevorderden)

  Hierbij ga ik akkoord met de Algemene voorwaarden & Privacyverklaring

  TIP

  Meldt iemand zich via jou aan voor dezelfde cursus in Doetinchem? Dan ontvang je 10% korting op je eigen lesgeld! Geef in dat geval de naam van degene die zich via jou aanmeldt door bij je inschrijving.

  Volg ons op

  Algemene Voorwaarden

  Privacyverklaring