Gitaarles Doetinchem

In Doetinchem geeft Muziek voor je brein al vanaf 2019 gitaarlessen in groepsverband. Nog niet bekend met het concept van Muziek voor je brein? Ontdek hier hoe het werkt! 

Bekijk hieronder de docent in Doetinchem voor gitaarles!

Docenten gitaarles doetinchem

Maak kennis met:

Gerard de Jong

Gitaar docent

Vanaf jongs af ben ik al actief met muziek. Naast muziekles op het Graafschap Collega in Doetinchem geef ik met veel plezier groepscursussen. Gezelligheid en kampvuur liedjes gegarandeerd!

info@muziekvoorjebrein.nl

+31 (0)6 51 88 74 31

Niveau

Beginnerscursus: 10 weken, 60 min les per week.
Gevorderden:
Hier zijn mogelijkheden voor, stuur mij hiervoor even een berichtje!

Tarieven

Je betaalt bij deze docent tussen de €16,- & €18,- per 60 minuten.

Lesdagen
  • Dinsdagavond – 19:00 – 20:00 uur
  • Donderdagavond – 20:00 – 21:00 uur

Hoe ziet de gitaarles in Doetinchem eruit?

In de beginnerscursus neem ik je mee in de basisbeginselen van het gitaarspelen. Hoe houdt je de gitaar vast? Welke snaren zorgen voor welke klanken en hoe kan je met eenvoudige akkoorden al liedjes spelen?

In de vervolgcursus gaan we verder aan de slag met moeilijkere liedjes. De focus ligt bij mij op het zelf in de praktijk gaan leren.

Gerard heeft veel werkervaring op het gebied van muzikale coaching en begeleiding. Hij is muziekdocent en heeft meegewerkt aan verschillende muzikale projecten.

Gerard: De sfeer in de groep is ontzettend belangrijk en daar steek ik als docent graag energie in. Ik geef cursisten veel ruimte voor eigen inbreng en we passen het aanbod aan op de vraag die er ligt! “

Aanmelden gitaarles Doetinchem

15 + 7 =

Platform

Muziek voor je brein

Copyright© 2018 - 2022
Design by Dutchgraph®