Gitaarles

Deventer

De gitaarles in Deventer vindt plaats op een locatie midden in het centrum. Wanneer je voor een cursus bent ingeschreven ontvang je van ons alle benodigde informatie hiervoor. In onderstaand overzicht zie je de beschikbare cursustijden.

Door op onderstaande knop te klikken lees je meer informatie over tarieven, de inhoud van de gitaarles, de verschillende niveaus en het huren/kopen van instrumenten.

Instapcursussen

Heb je nog geen of weinig ervaren met gitaar spelen? Start dan met deze cursus! De instapcursus duurt tien weken en stopt daarna automatisch. Je kunt twee weken voor het eind van de cursus kiezen of je graag door wilt naar een vervolgcursus.

De cursussen in september 2020 zijn inmiddels gestart. In januari 2021 starten er weer nieuwe instapcursussen. Je kan via het aanmeldformulier alvast voor deze nieuwe tijden inschrijven. 

Beschikbare tijden gitaarles Deventer (instapcursus)

Tijdstip: Maandag 10:45  Startdatum: Januari 2021

Tijdstip: Woensdag 12:30 Startdatum: Januari 2021

Tijdstip: Woensdag 13:30 Startdatum: Januari 2021

Gitaarles in Deventer voor gevorderden

Heb je al wat ervaring en wil je graag instromen in een gevorderde groep in Deventer? Stuur ons een berichtje via onderstaand contactformulier, we gaan dan voor jou kijken welke mogelijkheden er zijn! 

Geen plekken beschikbaar. Meld je aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven!

Aanmeldformulier Deventer Gitaar (beginners/gevorderden)

Algemene voorwaarden

Nieuws voor je Brein

2 + 14 =

Geen robot? Dan moet dit vast lukken!

Nog geen instrument?

Veel mensen die piano willen leren spelen hebben nog niet altijd een instrument. Dit kan een drempel zijn om te beginnen met pianoles.

Een optie waar tegenwoordig steeds meer mensen voor kiezen is om eerst een instrument te huren. Je betaalt dan wekelijks of maandelijks een bepaald huurbedrag. Zo kan je al een keyboard of piano huren vanaf 7,- per week. Sommige organisaties bieden hierbij de mogelijkheid aan het eind van deze huurperiode het instrument over te kopen. Het huurbedrag wordt dan vaak (gedeeltelijk) van de nieuwprijs afgetrokken.

Kijk voor meer informatie op onze pagina instrumenten huren/kopen.

TIP

Meldt iemand zich via jou aan voor dezelfde cursus in Deventer? Dan ontvang je 10% korting op je eigen lesgeld! Geef in dat geval de naam van degene die zich via jou aanmeldt door bij je inschrijving.

Volg ons op

Algemene Voorwaarden

Privacyverklaring