Gitaarles

Berkelland

De gitaarcursussen in gemeente Berkelland vinden plaats in Muziekcentrum Borculo. Wanneer je voor een cursus bent ingeschreven ontvang je van ons alle benodigde informatie hiervoor. Op deze pagina kan je de beschikbare lestijden bekijken.

Door op onderstaande knop te klikken lees je meer informatie over tarieven, de inhoud van de gitaarles, de verschillende niveaus en het huren/kopen van instrumenten. Al onze lessen vinden plaats in groepsverband.

Gitaarles Berkelland – Instapcursussen

Heb je nog geen of weinig ervaren met gitaar spelen? Start dan met deze cursus! De instapcursus duurt vijftien weken en stopt daarna automatisch. Je kunt vier weken voor het einde van de cursus kiezen of je graag door gaat naar een vervolgcursus.

Begin 2021 starten de eerste gitaarcursussen in Berkelland. Zodra de nieuwe tijden bekend zijn kan je je via onderstaand aanmeldformulier voor een cursus aanmelden.

Gitaarles Berkelland (instapcursus)

Nieuwe tijden worden november 2020 bekend gemaakt.

Tijdstip:
Startdatum: 

 

Gitaarles in gem. Berkelland voor gevorderden

Heb je al wat ervaring en wil je graag instromen in een gevorderde groep? Dat kan binnenkort ook in gemeente Berkelland! Vanaf april 2021 zullen de eerste gevorderde cursussen online staan. Wil je alvast op de wachtlijst komen te staan? Stuur ons dan een bericht via onderstaand aanmeldformulier met jouw wens. 

Aanmeldformulier Berkelland Gitaar (beginners/gevorderden)

Algemene voorwaarden

Nieuws voor je Brein

13 + 15 =

Geen robot? Dan moet dit vast lukken!

Nog geen instrument?

Veel mensen die gitaar willen leren spelen hebben nog niet altijd een instrument. Dit kan een drempel zijn om te beginnen met gitaarles.

Een optie waar tegenwoordig steeds meer mensen voor kiezen is om eerst een instrument te huren. Je betaalt dan wekelijks of maandelijks een bepaald huurbedrag. Zo kan je al een gitaar huren vanaf 5,- per week. Sommige organisaties bieden hierbij de mogelijkheid aan het eind van deze huurperiode het instrument over te kopen. Het huurbedrag wordt dan vaak (gedeeltelijk) van de nieuwprijs afgetrokken.

Kijk voor meer informatie op onze pagina instrumenten huren/kopen.

 

TIP

Meldt iemand zich via jou aan voor dezelfde cursus in Berkelland? Dan ontvang je 10% korting op je eigen lesgeld! Geef in dat geval de naam van degene die zich via jou aanmeldt, door bij je inschrijving.

Volg ons op

Algemene Voorwaarden

Privacyverklaring