Gitaar groepslessen

Heb jij altijd al gitaar willen leren spelen? Je bent niet de enige! Talloze volwassenen twijfelen hierover, maar de hoge kosten voor privéles, geen zin in schoolse lessen of de verplichting houdt hen vaak tegen. Wat maakt ons anders?

Hoe werken gitaar groepslessen?

Bij Muziek voor je Brein werken we met cursusgroepen. Een groep bestaat uit maximaal 6 cursisten die ongeveer hetzelfde niveau hebben als jij. De groep wordt gekoppeld aan een enthousiaste docent/muzikant waarvan je elke week les hebt op een vaste locatie. Je hebt met deze groep steeds 15 weken les. Merk je tijdens de lessen dat je liever niet doorgaat of een ander instrument wilt proberen? Geen probleem, je kan je aan het eind van een cursus ook gewoon weer afmelden.

Bepaal je niveau

Je kan op twee manieren een cursus bij Muziek voor je Brein volgen. Heb je geen of weinig ervaring? Dan begin je met een instapcursus. Heb je al wel wat ervaring en ken je de basisonderwerpen? Dan kan je instromen in een licht gevorderde cursus. In onderstaand schema zie je welke onderwerpen er behandeld worden in een instapcursus en de gevorderde cursussen.

Lichtgevorderde Cursus

De volgende stap
18/per les
  • 15 weken les, 1x per week = €270 totale cursuskosten
  • Mineur akkoorden
  • F akkoord
  • Barréakkoorden
  • Nieuwe slagritmes
  • Begeleiden van liedjes (hoger niveau)
  • Improviseren

Locaties

In al onze steden kan je je inschrijven voor gitaarcursussen. In Doetinchem, Apeldoorn en Deventer zijn er daarnaast ook pianocursussen! Daarnaast groeit Muziek voor je Brein hard door naar nieuwe regio’s. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe locaties!

Nog geen gitaar?

Om een cursus te kunnen volgen, is het noodzakelijk thuis een instrument te hebben. Veel cursisten die net met muziekles beginnen, beschikken hier nog niet altijd over. Een instrument aanschaffen kan dan prijzig zijn, zeker als je nog niet goed weet of je het leuk gaat vinden. Bij Muziek voor je Brein kan je geen instrumenten huren of kopen, maar we denken wel graag met je mee! Op onze pagina instrumenten huren of kopen vertellen we je welke mogelijkheden er zijn.

We adviseren je om pas een instrument te huren of aan te schaffen wanneer jouw cursus definitief kan gaan starten.

“Muziek bereikt alle uithoeken van het brein”

– Erik Scherder

Volg ons op

Algemene Voorwaarden

Privacyverklaring