Projecten

Stichting Muziek voor je Brein heeft als doelstelling meerdere initiatieven op te zetten in Nederland waarbij met behulp van muziek (in iedere vorm mogelijk), de hersenen gestimuleerd worden voor alle leeftijden. 

De cursus van vorig jaar, waarbij volwassenen en ouderen één keer in de week groepspianoles kregen, was een succes! We zijn dan ook druk bezig met een vervolg hiervan dat waarschijnlijk in de regio van Doetinchem plaats gaat vinden. 

Het volgende kunt u hier van verwachten:

  •  Eén keer in de week in een groep pianoles gedurende tien weken onder begeleiding van een ervaren en enthousiaste pianodocent voor een betaalbare prijs. 
  • Lesmateriaal
  • Altijd een koffie/thee moment tijdens de les om de groep beter te leren kennen.
En het belangrijkste. Het gaat er niet om hoe goed je speelt maar dát je speelt! Juist deelnemers die nog nooit een muziekinstrument hebben bespeeld zijn zeer geschikt voor dit project.
 

Bent u 55 jaar of ouder en lijkt het u leuk om mee te doen? Dan willen wij u graag uitnodigen ons te mailen via onderstaande knop.

Heeft u een ander goed idee dat aansluit bij onze organisatie? Of lijkt u het leuk als vrijwilliger muziek te maken of liedjes te zingen in  in (zorg)instellingen? Twijfel dan niet even contact met ons op te nemen!

Cor Lievers

Al zijn hele leven staat muziek centraal en heeft hij hier een flinke dosis aan ervaringen opgedaan. Verschillende bands, bekende artiesten en het opnemen van platen. Geen uitdaging is hem te veel. Ook pianoles geven is een grote passie van hem.

Hij was dan ook meteen enthousiast toen hem gevraagd werd als pianodocent voor Muziek voor je Brein!

Je hoeft het niet goed te kunnen, áls je maar een instrument speelt!

Erik Scherder, neuropsycholoog