Praktische informatie

Belangrijk: de pilot startend in oktober is inmiddels vol! Mocht u interesse hebben in een eventueel toekomstige cursus dan horen wij dat graag! De site wordt regelmatig ge-update met de laatste informatie hierover.

 

Het volgende kunt u hier van verwachten:

  •  Eén keer in de week in een groep pianoles gedurende tien weken onder begeleiding van een ervaren en enthousiaste pianodocent. 
  •  Bij u thuis wordt gedurende de pilot een elektrische piano neergezet zodat u ook thuis de mogelijkheid krijgt om te spelen en oefenen.
  • Lesmateriaal
  • Altijd een koffie/thee moment tijdens de les om de groep beter te leren kennen.
En het belangrijkste. Het gaat er niet om hoe goed je speelt maar dát je speelt! Juist deelnemers die nog nooit een muziekinstrument hebben bespeeld zijn zeer geschikt voor dit project.
Aan het begin en eind van de cursus zal er kort met de deelnemers in gesprek worden gegaan om achteraf de resultaten te kunnen evalueren.

Bent u 65 jaar of ouder en lijkt het u leuk om mee te doen? Dan willen wij u graag uitnodigen ons te mailen via onderstaande knop.

Cor Lievers

Al zijn hele leven staat muziek centraal en heeft hij hier een flinke dosis aan ervaringen opgedaan. Verschillende bands, bekende artiesten en het opnemen van platen. Geen uitdaging is hem te veel. Ook pianoles geven is een grote passie van hem.

Hij was dan ook meteen enthousiast toen hem gevraagd werd als pianodocent voor Muziek voor je Brein!

Je hoeft het niet goed te kunnen, áls je maar een instrument speelt!

Erik Scherder, neuropsycholoog